Φαν Χάαλ: «Εκπληκτικό ντεμπούτο ο Μάρκους»

Ο Μάρκους Ράσφορντ χρειάστηκε να πέσει ... κατευθείαν στα βαθιά, σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, όμως απέδωσε εξαιρετικά και βοήθησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ που τον αποθέωσε μετά το 5-1 επί της Μίντιλαντ και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Φαν Χάαλ: «Εκπληκτικό ντεμπούτο ο Μάρκους»

«Ήταν καταπληκτικός... Στο πρώτο ημίχρονο έκανε κυρίως κινήσεις στα πλάγια, έξω από την περιοχή και του είπα ότι έπρεπε να βρίσκεται σε θέσεις που θα του επέτρεπαν ν' απειλήσει την αντίπαλη εστία για να σκοράρει. Ήταν φανταστικό για εκείνον που πέτυχε δύο γκολ. Δεν ήταν εύκολο ντεμπούτο, τόσο απότομα στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω για εκείνον που δεν είχε ξαναπαίξει με την ανδρική ομάδα, είχαμε πίεση για να νικήσουμε, όμως απέδωσε εξαιρετικά.

Χρειαζόμαστε σταθερούς και συνεπείς επιθετικούς και δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί... Έκανε όμως μια πολύ ωραία εμφάνιση ο μκρός. Ο Μάρκους θα ήταν φυσιολογικά η αλλαγή του Μαρσιάλ, αλλά δεν είχα κανέναν άλλο όταν είδα ότι υπήρξε τραυματισμός και χρειαζόμασταν επιθετικό».