Συνεχίζουν μαζί ή θα «σπάσουν»;

Διόλου ήσυχη είναι η αποψινή βραδιά για τις τρεις εκπροσώπους της Αγγλίας στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανατροπή για να... διώξει τη ντροπή ψάχνει η Γιουνάιτεντ, με το μυαλό στο Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ, προβάδισμα μεν, αλλά με ανάγκη να βάλει προτεραιότητες, η Τότεναμ.  



Συνεχίζουν μαζί ή θα «σπάσουν»;

Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να εμφανιστούν... σεξουαλικά ερεθισμένοι (όπως ακριβώς το ανέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ στη συνέντευξη Τύπου) για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μίντιλαντ, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε 2-1 στο πρώτο ματς στη Δανία!

Η κάκιστη εμφάνιση της Γιουνάιτεντ πριν από μια εβδομάδα, ενδεχομένως και βάσει πιθανοτήτων να μη δύναται να επαναληφθεί, με τον Ντε Χέα να μην προλαβαίνει το παιχνίδι και τον Ρούνεϊ δεδομένα εκτός για αρκετό καιρό ακόμα...

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», η Τότεναμ ξέρει ότι έχει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τη ρεβάνς με τη Φιορεντίνα. Τα «σπιρούνια» πήραν καλό σκορ στο πρώτο παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι» με το τελικό 1-1, όμως απόψε θα παίξουν δίχως τους Χάρι Κέιν και Μούσα Ντεμπελέ. Βέβαια, η προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του Λονδίνου για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ προκαλεί... πονοκεφάλους στον Μαουρίσιο Ποκετίνο και τους ανθρώπους της Τότεναμ για τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν, ενώ και η Φιορεντίνα παίζει το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας με τη Νάπολι κι έχει τους δικούς της στόχους στη Serie A.

Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, αν και το γενικότερο κλίμα δείχνει ότι οι ρυθμοί κινούνται γύρω από τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, την προσεχή Κυριακή, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να το παλέψει και στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η ¶ουγκσμπουργκ έδειξε και στο πρώτο ματς (0-0) στη Γερμανία ότι είναι ικανή να κοντράρει στα ίσια τους «κόκκινους» για την πρόκριση και να τιμωρήσει πιθανή... έλλειψη συγκέντρωσης από την αγγλική ομάδα.

Αν, βέβαια, τον ρωτήσει κανείς, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ θ' απαντήσει ότι θέλει το Λιγκ Καπ για να σημειωθεί επιτυχία από την πρώτη του χρονιά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του...

Τα ματς:

Λίβερπουλ - ¶ουγκσμπουργκ (20:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντιλαντ (22:05)

Τότεναμ - Φιορεντίνα (22:05)