Εκτός ο Ντε Χέα, μέσα ο Ρόχο

Την απουσία του Νταβίντ Ντε Χέα και από το δεύτερο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μίντιλαντ στο Γιουρόπα Λιγκ, επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ. Επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν τρεις μήνες, αλλά θα μείνει στον πάγκο ο Ρόχο. Δύσκολα ο Σμόλινγκ.



Εκτός ο Ντε Χέα, μέσα ο Ρόχο

Ο Ντε Χέα τραυματίστηκε στο ζέσταμα του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όσο και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Σριούσμπερι.

Και ενώ τα νέα χθες έμοιαζαν να είναι ενθαρρυντικά, ο Φαν Χάαλ δήλωσε στη σημερινή συνέντευξή Τύπου πως είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος θα δώσει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο (28/2) ντέρμπι πρωταθλήματος με την ¶ρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ».

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός προανήγγειλε την επιστροφή του Μάρκος Ρόχο στη δράση μετά από τρεις μήνες, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στη Μίντιλαντ.

Σε ότι αφορά τον Κρις Σμόλινγκ, ο ¶γγλος αμυντικός έχασε τη σημερινή προπόνηση και μοιάζει απίθανό να προλάβει να είναι έτοιμος για το αυριανό ματς με τους Δανούς.