Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

«Παράτησε» το Κύπελλο Αγγλίας για να έχει... φρεσκάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να το αποδείξει από σήμερα κιόλας, με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, παίρνοντας σκορ πρόκρισης ώστε να φτάσει στα προημιτελικά...  



Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Οι «πολίτες», έχουν ένα πολύ κακό σερί τριών ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τον τελευταίο καιρό και ξέρουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει απόψε. Όχι απλά να έρθει μια... ισοπαλία, αλλά μια νίκη που θ' αποδείξει ότι η «θυσία» στο FA Cup έπιασε τόπο και πως η ομάδα είχε δύναμη και διάθεση να κάνει κάτι καλό στα ευρωπαϊκά ύδατα.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ προτού αποχωρήσει από τον πάγκο της Σίτι για να τον αντικαταστήσει το καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ενώ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Χεσούς Νάβας και Μπονί.

Οι Ουκρανοί, έπειτα από την επιτυχημένη έφεση στην τιμωρία της έδρας τους για τη ρατσιστική επίθεση σε μαύρους οπαδούς κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους για να προσπαθήσουν να δυσκολέψουν τους Άγγλους.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντιναμό Κιέβου: Σοβκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Κατσέριντι, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Ριμπάλκα, Γκάρμας, Μπουγιάλσκι, Γκονζάλες, Γιαρμολένκο, Τεόντορτσικ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο