Η συμβουλή του Ανρί στην Άρσεναλ

Μαζική, σθεναρή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση όταν δοθούν οι ευκαιρίες και οι χώροι. Αυτά τα στοιχεία θα μπορούν να βοηθήσουν την Άρσεναλ στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όπως έγραψε στη στήλη του στη «Sun» ο Τιερί Ανρί.  



Η συμβουλή του Ανρί στην Άρσεναλ

Ο Γάλλος θρύλος των «κανονιέρηδων» που έχει παίξει τόσο στον λονδρέζικο σύλλογο όσο και στους «μπλαουγκράνα», υποστήριξε μέσω του βήματος που του δίνει η γνωστή βρετανική εφημερίδα, πως η ομάδα του Βενγκέρ θα πρέπει ν' αποδεχθεί το γεγονός πως θα είναι κλεισμένο στα καρέ του...

«Η Άρσεναλ θα πρέπει ν' αποδεχθεί το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα το ποσοστό κατοχής της μπάλας για εκείνη θα περιοριστεί στο 30%, οπότε θα πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα αποτελεσματική όταν της δοθούν οι ευκαθρίες.

Όλη η ομάδα πρέπει να αμυνθεί μαζικά και ακόμα και οι εξτρέμ θα πρέπει να παίζουν πίσω από τη μεσαία γραμμή. Πρέπει να είναι θαρραλέοι οι παίκτες της Άρσεναλ όταν θα έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να κοιτάξουν τις αντεπιθέσεις από τις οποίες θα μπορέσουν ίσως να κάνουν κάτι καλό» έγραψε ο Ανρί.