Πέταξε το δώρο η Χαλ...

Η ισοπαλία της Μίντλεσμπρο με τη Λιντς, το βράδυ της Δευτέρας, έδειχνε ιδανική για την πρωτοπόρο Χαλ στην Τσάμπιονσιπ, όμως, οι «τίγρεις» απέτυχαν να εκμεταλλευτούν το... δώρο και έμειναν στο 0-0 με τη Μπράιτον σε εξ' αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική. Επιβλητική νίκη της Μπλάκμπερν επί της Φούλαμ.  



Πέταξε το δώρο η Χαλ...

Η ομάδα του Στιβ Μπρους είχε την ευκαιρια ν' αποσπαστεί στο +4 από τη δεύτερη, Μίντλεσμπρο, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μόλις έναν βαθμό από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπράιτον. Οι «γλάροι», κράτησαν τους πρωτοπόρους στο 0-0 και παράλληλα διατηρήθηκαν κι εκείνοι στο... κόλπο, αφού η διαφορά τους από την κορυφή στο τρίτο σκαλί, είναι στους τρεις βαθμούς!

Στο άλλο ματς της βραδιάς για την Τσάμπιονσιπ, η Μπλάκμπερν επικράτησε εύκολα 3-0 της Φούλαμ. Οι «ρόβερς» αποσπάστηκαν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας ακόμα ένα ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους, ενώ οι «cottagers» παραμένουν στο +6. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάρσαλ (15' πεν.), Ντάφι (62') και Γκρέιαμ (87').

Στα παιχνίδια της LeagueOne, η Μίλγουολ μπορεί να ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη Σκάνθορπ, όμως, ευτυχώς για εκείνη, οι Σάουθεντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκαν 2-0 και 1-0 από τις Μπράντφορντ και Μπέρι αντίστοιχα, ώστε να μην την πλησιάσουν στην τελευταία θέση των πλέι-οφ ανόδου. Μια... τρύπα στο νερό έκαναν στην ουρά της βαθμολογίας οι Τσέστερφιλντ και Κρου με το 1-1 κόντρα στην Κόλτσεστερ και το 2-2 απέναντι στην Ρότσντεϊλ. Μπλάκπουλ και Όλνταμ έμειναν στο 0-0.

Για τη LeagueTwo, η πρωτοπόρος Νορθάμπτον επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Όξφορντ για να βρεθεί πλέον στο +8 από τη δεύτερη Πλίμουθ, ενώ, η Γιορκ με το 2-0 επί της Έξετερ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, προσπερνώντας τη Γιόβιλ και αποκτώντας απόσταση δύο βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αναρρίχηση στην 3η θέση για την Άκρινγκτον με τον βαθμό από το 1-1 κόντρα στην Καρλάιλ, στο 80' πήρε τη δύσκολη νίκη με σκορ 3-2 επί της Χάρτλπουλ η Νοτς Κάουντι.