Ακούραστο μηχανάκι ο Καντέ! (pics)

Τον βλέπεις και... κουράζεσαι αντ' αυτού που τρέχει ασταμάτητα. Εκείνος, απλά φροντίζει να παίρνει λίγες ανάσες και ξεκινάει το ένα σπριντ πίσω απ' το άλλο. Μετά και την εμφάνισή του απέναντι στην Άρσεναλ, ο Ενγκολό Καντέ της Λέστερ τρέλανε τους μετρητές και όσα φάνηκαν από τις κινήσεις του, προκαλούν... τον απόλυτο θαυμασμό.  



Ακούραστο μηχανάκι ο Καντέ! (pics)

Ο Γάλλος χαφ των «αλεπούδων» είναι δεδομένα από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού του 2015 στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι διεκδικεί τον τίτλο κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στο «Έμιρεϊτς», το μεσημέρι της Κυριακής, η Λέστερ «λύγισε» στο φινάλε προσπαθώντας να κρατήσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας παίζοντας από το 54' με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως δέχθηκε το γκολ από τον Ντάνι Γουέλμπεκ και πλέον, Τότεναμ και Άρσεναλ απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους.

Ο Καντέ, ήταν από εκείνους που έτρεχαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατέθεσαν και την ψυχή τους στο χορτάρι του γηπέδου των «κανονιέρηδων». Κι όχι μόνο ξέρει να κόβει και να τρέχει να καλύψει χώρους και να κυνηγήσει χαμένες μπαλιές και κινήσεις αντιπάλων, αλλά ξέρει να επιδεικνύει και ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια κερδίζοντας χρόνο.

Κοιτώντας τις παρακάτω φωτογραφίες με τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς», καταλαβαίνεις για τι... μηχανάκι μιλάμε. Είναι ο ποδοσφαιριστής που με τις 109 επεμβάσεις σε αντιπάλους του, είναι κορυφαίος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματος της Ευρώπης, ο Ρίο Φέρντιναντ τον χαρακτήρισε τον καλύτερο «κόφτη» αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και τα 6,5 εκατ.λίρες που έδωσε η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι στην Καέν, σίγουρα, έχουν επιστραφεί... επί δέκα!

Δείτε τις φωτογραφίες με τις κινήσεις του Καντέ στο «Έμιρεϊτς» και... πάθετε πλάκα: