Κουρτουά: «Μέχρι τον τελικό»!

Με αισιοδοξία και το βλέμμα ... στον τελικό κοιτάζει την πρόκληση που προέκυψε για την Τσέλσι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιμπό Κουρτουά.  



Κουρτουά: «Μέχρι τον τελικό»!

Οι «μπλε» βρίσκονται στο Παρίσι από το απόγευμα της Δευτέρας ενόψει του πρώτου αγώνα με τους κυρίαρχους του Championnat, το βράδυ της Τρίτης και ο Βέλγος πορτιέρο είχε να πει για τα ματς με τους Πρωταθλητές, τους οποίους πλέον έχουν μάθει πολύ καλά οι Λονδρέζοι:

«Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα πρωταθλήματά μας... Θα είναι πολύ ζόρικες αναμετρήσεις. Θα πρέπει όπως και πέρυσι να προσέξουμε πάρα πολύ την άμυνά μας, να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας και να δείξουμε μετά την ποιότητά μας με τη μπάλα στα πόδια για να βρούμε χώρους για επιθέσεις».

Για τους στόχους της Τσέλσι στη διοργάνωση, τόνισε:

«Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και όταν βρίσκεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, το μόνο που κοιτάς είναι η κατάκτηση του τίτλου... Σου δίνει από μόνη της αυτή η σκέψη το κίνητρο και την αυτοπεποίθηση για τις μάχες που πρέπει να δώσεις. Όλα μπορούν να συμβούν... Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, θα πάμε βήμα – βήμα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας».