Σεξ του Αγίου Βαλεντίνου; Ξεχάστε το!

Σκέφτεστε πως ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι οι ερωτευμένοι δεν κοιτάνε την ώρα να... πέσουν στο κρεβάτι και ζηλεύετε αυτούς που έχουν ήδη σχέση; Ξανασκεφτείτε το!



Σεξ του Αγίου Βαλεντίνου; Ξεχάστε το!

Μια έρευνα βρετανικού πανεπιστημίου που αναδημοσιεύει η «Daily Mirror» δείχνει πως μόνο ένα στα πέντε ζευγάρια σε σχέση θα κάνουν έρωτα ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου και μάλιστα ο αριθμός πέφτει ακόμα περισσότερο ανάμεσα σε αυτούς που έχουν παιδιά αφού μόλις ένα ζευγάρι στα δώδεκα λέει πως αυτή την ημέρα προχωράει στο...παρασύνθημα!

Οι λόγοι που δεν πέφτουν τελικά στη κρεβάτι τα ζευγάρια για σεξ είναι αναρίθμητοι αλλά πρώτοι στη λίστα είναι πως...βαρυστομαχιάζουν από το φαγητό στην ρομαντική έξοδο, πως ένας από τους δυο προτιμά να δει τηλεόραση επιστρέφοντας σπίτι ή έχουν κάποιο καυγά!

Επίσης η έρευνα έδειξε πως περισσότεροι από έξι στους δέκα προτιμούν να φάνε ενα γλυκό παρά να κάνουν σεξ! Οι παντρεμένοι ρίχνουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη σεξουαλική.... δίαιτα στα παιδιά και στο γεγονός πως δεν είναι εύκολο να μην γίνουν αντιληπτοί εάν δοκιμάσουν κάτι ρομαντικό στη κρεβατοκάμαρα τους! Αντίθετα οι ελεύθεροι σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 19% περισσότερο από τους δεσμευμένους ευχαριστιούνται περισσότερο σεξουαλικά αυτή τη μέρα!

Πιθανότατα μέχρι να ζευγαρώσουν μόνιμα και αυτοί! Μην στενοχωριέστε πάντως αναγνώστες μας, η έρευνα αφορά τους Βρετανούς!