Συναντάει Μάτα ο Μουρίνιο, τον διώχνει εκ νέου!

Αναλαμβάνοντας τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να κάνει τις δικές του αλλαγές στο ρόστερ, με έναν παλιό... γνώριμο, τον Χουάν Μάτα, να είναι από τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση! Στην έξοδο και ο Μαρουάν Φελαϊνί!



Συναντάει Μάτα ο Μουρίνιο, τον διώχνει εκ νέου!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, θα έχει την απόλυτη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρώτο μέλημα για τον Πορτογάλο θα είναι ένα «ξεσκαρτάρισμα» στο υπάρχον ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», με πρώτο υποψήφιο προς... αποχώρηση, τον Χουάν Μάτα.

Ουσιαστικά, θα πρόκειται για ένα «Déjà vu» για τον Ισπανό άσο, ο οποίος θα δει για δεύτερη φορά τον «Special One» να εισηγείται την πώλησή του, μετά τον Γενάρη του 2014 στην Τσέλσι!

Η αποχώρηση του διεθνή άσου θεωρείται... δεδομένη, μιας και δεν φαίνεται να «κουμπώνει» στα πλάνα του Μουρίνιο. Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και για την περίπτωση του Μαρουάν Φελαϊνί, τον οποίο ο επερχόμενος προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.