Κάραγκερ: «Αποχώρησα κι εγώ, έχει κάνει λάθος η Λίβερπουλ»

Μαζί με τις χιλιάδες οπαδών που αποχώρησαν από το «Άνφιλντ» το περασμένο Σάββατο, έφυγε από την εξέδρα και ο Τζέιμι Κάραγκερ, όπως παραδέχθηκε, γράφοντας στη στήλη του στη «DailyMail» για τους λάθος χειρισμούς της Λίβερπουλ στο κομμάτι των εισιτηρίων...



Κάραγκερ: «Αποχώρησα κι εγώ, έχει κάνει λάθος η Λίβερπουλ»

Αναλυτικά ο θρύλος των «κόκκινων» έγραψε:

«Ήμουν στο Άνφιλντ και στο 77ο λεπτό αποχώρησα κι εγώ μαζί με χιλιάδες κόσμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν με είδαν, μου έλεγαν ότι για εμένα δεν θα έχει κάποια διαφορά η νέα τιμή στο εισιτήριο ή το διαρκείας λόγω των χρημάτων που λάμβανα ως ποδοσφαιριστής. Όμως, θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη και ξέρω ότι για τους απλούς πολίτες του Μέρσεϊσαϊντ, το κόστος των 77 λιρών είναι πολύ υψηλό για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δεν είναι δίκαιο να μπορεί μόνο κάποιος που αμείβεται αδρά να έχει πιθανότητες να δει ένα παιχνίδι από πολύ καλή θέση στο νέο “Main Stand”.

Θα έπρεπε να έχει την ίδια δυνατότητα και ένας που δεν παίρνει τόσο καλό μισθό... Στο γήπεδο, το Σάββατο, δεν υπήρχε καλή ατμόσφαιρα και οπαδοί τσακώνονταν μεταξύ τους. Με γύρισε πίσω στο 2010, στις εποχές που επικρατούσε χαμός με τους Χικς και Ζιλέτ στην ιδιοκτησία... Η Λίβερπουλ έχει κάνει λάθος στο κομμάτι των τιμών των εισιτηρίων...».