Βενγκέρ: «Όλη η χώρα είναι με τη Λέστερ»!

Το τεράστιο αβαντάζ της Λέστερ, πέρα από την ικανότητα που έχει επιδείξει, είναι το γεγονός πως έχει κερδίσει όλους τους οπαδούς στην Αγγλία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρσέν Βενγκέρ!  



Βενγκέρ: «Όλη η χώρα είναι με τη Λέστερ»!

Ο Αλσατός τεχνικός που ξέρει ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι η δική του ομάδα αυτή που θα κοντραριστεί με τις «αλεπούδες» σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει και το παράπονό του για την κριτική που δέχεται από τις επιλογές του σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν «βαριά» ονόματα, σε αντίθεση με τη Λέστερ που όλοι τη στηρίζουν κι ας μην έχει παίκτες πολλών εκατομμυρίων...

«Είναι φυσιολογικό και ... αναμενόμενο όταν γίνεται κάτι τέτοιο να κερδίζει περισσότερο κόσμο αυτή η προσπάθεια. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Λέστερ αυτή τη στιγμή, είναι πως έχει όλη την Αγγλία στο πλευρό της. Ο Τύπος ασχολείται συνέχεια με τις επιλογές μου και τις μεταγραφικές μας κινήσεις στην Άρσεναλ που πολλές φορές δεν έρχεται κάποιο μεγάλο “όνομα”, όμως όλοι υποστηρίζουν μια ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν έχει μεγάλα ονόματα» δήλωσε ο Βενγκέρ.