Τα είπαν ξανά για Μουρίνιο

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους του Ζοσέ Μουρίνιο κάθισαν ξανά οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομερώς τη πιθανότητα να αναλάβει ο Πορτογάλος την ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι.  



Τα είπαν ξανά για Μουρίνιο

Δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» συναντήθηκαν εκ νέου με την πλευρά του Πορτογάλου προπονητή και αναφέρθηκαν, φυσικά, στο ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας από τη νέα περίοδο. Tην υπόθεση, μάλιστα, έχει αναλάβει προσωπικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με τον μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες…

Το αποτέλεσμα του ραντεβού ή τα όσα ειπώθηκαν δεν έχουν βγει ακόμη στη δημοσιότητα, αν και σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα θεωρούν πως η Γιουνάιτεντ θα βάλει τα δυνατά της για να δώσει τα χέρια με τον «Special One», πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το αντίπαλο δέος, Μάντσεστερ Σίτι, ανέβασε… τον πήχη, καταφέρνοντας λίγες μέρες πριν να κερδίσει την υπογραφή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έμμεσα, λοιπόν, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πάρει απόφαση πως με τον Φαν Χάαλ… δεν τραβάει και ότι απαιτείται αναζωογόνηση στον πάγκο. Όλα αυτά τη στιγμή που οι φήμες αναφέρουν ότι γερά στο κόλπο της υπογραφής του Μουρίνιο έχουν μπει και ομάδες από την Κίνα.