Φαν Χάαλ: «Ο Δεκέμβριος ίσως τελικά μας κοστίσει…»

Δεν χάνει την πίστη του για θετικό ταμείο στο τέλος της σεζόν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε πως οι πολλές βαθμολογικές απώλειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο ίσως αποδειχτούν… μοιραίες, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα για την επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.



Φαν Χάαλ: «Ο Δεκέμβριος ίσως τελικά μας κοστίσει…»

Όσο και αν αποφεύγει να βρίσκει δικαιολογίες από τους τραυματισμούς, η αλήθεια είναι πως η… κατάρα της φετινής Γιουνάιτεντ δεν έχει προηγούμενο! Φάνηκε άλλωστε και τον περασμένο Δεκέμβριο, οπού η ομάδα- έχοντας πολλούς παίκτες στη λίστα των απόντων- δεν κατάφερε να πάρει νίκη σε κανένα από τα έξι ματς πρωταθλήματος που έδωσε (3 ισοπαλίες, 3 ήττες)!

«Δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από τους τραυματισμούς, όμως είναι λογικό να αναφέρεσαι σε αυτούς όταν σου λείπουν πέντε ή έξι παίκτες από όλες τις θέσεις. Αναγκάζεσαι να λύσεις προβλήματα που απλά δεν μπορείς. Αυτό ακριβώς συνέβη τον Δεκέμβριο», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Τώρα οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει, είναι ξανά υγιείς και έτσι μπορώ να συνεχίσω να καταστρώνω τα πλάνα μου όπως στις αρχές της περιόδου, τότε που ήμασταν πρώτοι εάν θυμάστε… Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως φοβάμαι ότι η περίοδος του Δεκεμβρίου ίσως μας κοστίσει στο τέλος».