«Ανοικτή ακόμα η πόρτα για Τέρι»

Καμία απόφαση για το μέλλον του Τζον Τέρι δεν είναι ακόμα οριστική, με τον Γκους Χίντινγκ να να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού στην Τσέλσι.



«Ανοικτή ακόμα η πόρτα για Τέρι»

Στο ίδιο μήκος κύματος με την «γραμμή» της επίσημης Τσέλσι, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Τζον Τέρι στο σύλλογο, κινήθηκε ο Γκους Χίντινγκ στη συνέντευξη Τύπου της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Γουότφορντ.

«Είχα κάποιες συζητήσεις μαζί του τις τελευταίες ημέρες για αρκετά ζητήματα. Σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο για τον Τζον αυτό. Δεν θα ήθελαν να ασχοληθώ περισσότερο από όσο πρέπει με όλο θέμα, αλλά μιλώντας εκ μέρους της ομάδας, νομίζω πως οι ιθύνοντες ακόμα θέλουν να μιλήσουν μαζί του και η πόρτα παραμένει ανοικτή…

Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Θα πρέπει να περιμένουμε για το τι θα συμβεί, καθώς υπάρχει και το θέμα για τον επόμενο προπονητή. Η ουσία είναι ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και έχει κάθε δικαίωμα όπως είναι σωστό να αποφασίσει ό ίδιος για το μέλλον του», ήταν τα λόγια του Χίντιγκ, ο οποίος δήλωσε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε πως ο Τέρι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «μπλε» του Λονδίνου.