Τέρι: «Ήθελα... Δεν ήθελαν...»

Ο Τζον Τέρι μίλησε αναλυτικά για το τέλος της καριέρας του στην Τσέλσι, με την ολοκλήρωση της σεζόν, τονίζοντας πως επιθυμία του ίδιου ήταν να συνεχίσει στους «μπλε» αλλά από την διοίκηση δεν υπήρχε η ίδια πρόθεση αφού «βαδίζουν προς διαφορετική κατεύθυνση». Τόνισε επίσης πως δέχθηκε την κατάληξη, δεν θα παραμείνει στην Αγγλία καθώς επίσης πως έγιναν συζητήσεις να αναλάβει μελλοντικά κάποιο άλλο πόστο στους πρωταθλητές.



Τέρι: «Ήθελα... Δεν ήθελαν...»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «Mirror»:

«Για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την συζήτηση την περασμένη εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ και μου είπαν ότι δεν θα ανανεώσω. Πρόκειται για το τελευταίο Κύπελλο Αγγλίας και θέλω να τα πάμε καλά. Προσωπικά, η σεζόν είναι μεγάλη και θέλω να πιέσω, όχι μόνο για το Κύπελλο αλλά και για την Πρέμιερ Λιγκ. Ξέρω εδώ και μέρες τι θα γίνει, οπότε ψυχικά το έχω αποδεχθεί κάπως. Πρέπει να προχωράμε μπροστά στην ζωή μας.

Μου είπαν ότι όταν έρθει ο νέος προπονητής, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Δεν γίνεται να ξέρω από τώρα, παρά το ότι θα ήθελα να γίνει έτσι, όπως κάνω κάθε Ιανουάριο. Δυστυχώς μου είπαν όχι. Δεν πρόκειται να είναι παραμυθένιο το τέλος. Δεν θα αποσυρθώ στην Τσέλσι, αλλά κάπου αλλού, πράγμα που μου πήρε λίγο για να το χωνέψω. Αλλά όπως είπα, το ήξερα πριν το ματς με την Άρσεναλ. Δεν θα αλλάξει ούτε η απόδοσή μου, ούτε ο τρόπος που προπονούμαι. Θα εξακολουθήσω να δίνω όλο μου το είναι για τον σύλλογο. Θέλω να προσπαθήσω και να τελειώσω όσο καλύτερα γίνεται.

Μιλήσαμε για την κληρονομιά μου και για το να γυρίσω στον σύλλογο όταν αποσυρθώ. Το πιο σημαντικό για την ώρα είναι να αναθαρρήσουμε στο πρωτάθλημα. Δεν έπαιζα καλά στην αρχή, όπως και οι υπόλοιποι, αλλά από ένα σημείο και μετά επιστρέψαμε στα επίπεδα που ήμασταν πριν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκύψω το κεφάλι και να συνεχίσω γιατί θα είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ. Ο σύλλογος θα προχωρήσει και κανένας παίκτης δεν μπαίνει πιο πάνω από τον σύλλογο. Θα ήταν ιδανικό να παραμείνω, αλλά ο σύλλογος πάει σε άλλη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάρει 1-2 κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς.

Θέλω να επιστρέψω στην Τσέλσι με την πάροδο των χρόνων και να δω με τα παιδιά μου πως η ομάδα τα πάει καλά. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει με μένα, αλλά τουλάχιστον θέλω να τα πάει καλά. Θα είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ και θέλω να είμαστε στην κορυφή.

Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό στους οπαδούς της Τσέλσι και να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι κάπου αλλού, σίγουρα. Δεν ξέρω που, το αφήνω στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι γι' αυτό. Πάντως σίγουρα όχι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έκανα ό,τι έκανα κάθε Ιανουάριο. Μίλησα με τον ατζέντη μου και του είπα να κανονίσει συνάντηση την επόμενη ημέρα με την Τσέλσι. Ο σύλλογος το κανόνισε και αυτό είναι σπουδαίο από μέρους του. Ήθελα να το ακούσω face to face. Μου είπαν, και δυστυχώς δεν ήταν γραφτό. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά πάντως, παίζω καλά και έχω ακόμη περίπου δύο χρόνια μπροστά μου. Απλώς θα παίξω σε άλλη χώρα».