Έκανε τη ζωή της δύσκολη, αλλά πέρασε...

Η Μπλάκμπερν βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούπορτ Κάουντι, έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 10ο λεπτό (!), όμως πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 2-1!  



Έκανε τη ζωή της δύσκολη, αλλά πέρασε...

Οι «ρόβερς», πήραν το προβάδισμα από το 8ο λεπτό έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν Μάρσαλ, ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα όλα έδειχναν να στραβώνουν και μάλιστα πάρα πολύ, όταν ο Κρις Μπράουν με πολύ άτσαλο μαρκάρισμα στον Μέντι Ελίτο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του ρέφερι!

Το «Rodney Parade» άρχισε σιγά – σιγά να ζωντανεύει και ο «κεραυνός» του Μπράιν στο 30' ξεσήκωσε τον κόσμο, με την ισοφάριση να έρχεται γρήγορα και τη Νιούπορτ Κάουντι να παίρνει τεράστια δόση αυτοπεποίθησης.

Αν και πολλοί πίστεψαν στη μεγάλη έκπληξη, τελικά ο Ρόουντς με κεφαλιά στο 75' επιβεβαίωσε τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Μπλάκμπερν να παίρνει τη νίκη – πρόκριση με το τελικό 2-1 και ν' αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση πλέον την Όξφορντ που πέταξε εκτός συνέχειας τη Σουόνσι.

Στις καθυστερήσεις, αποβλήθηκε και ο Ντέι Τζο για τη Νιούπορτ...