«Ήθελε να φύγει ο Όστιν»

Μπορεί πριν 1,5 μήνα, ο Τσάρλι Όστιν να εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στην ΚΠΡ μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο όπως δήλωσε ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, ο Άγγλος φορ έκανε στροφή 180 μοιρών και ζήτησε να φύγει, από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση από τη Σαουθάμπτον.



«Ήθελε να φύγει ο Όστιν»

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στις τάξεις της ΚΠΡ η απόφαση του Τσάρλι Όστιν να μεταγραφεί στη Σαουθάμπτον.

Ο Άγγλος στράικερ είχε πάρει την απόφαση να παραμείνει στους Ρέιντζερς για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν... μέχρι να έρθουν οι «Άγιοι» και να αλλάξουν τα «μυαλά» του παίκτη, όπως δήλωσε ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ.

«Θα πάρω όλα τα χρήματα της μεταγραφής. Έξι μήνες πριν, ο Τσάρλι μου είπε ότι θα μείνει για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Σχεδιάζαμε με τον Τσάρλι στην ομάδα. Χθες ήρθε να με δει και να μου πει ότι είχε την ευκαιρία να πάει στη Σαουθάμπτον και ήθελε να πάει», ανέφερε πρωτίστως.

«Τι κάνεις; Είχε έξι μήνες στο συμβόλαιό του και ο σύλλογος αποφάσισε να τον πουλήσει. Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από τον καθένα. Θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιον άλλον. Ο Τσάρλι ήθελε να φύγει, έφυγε, συνεχίζουμε», συνέχισε.