Συγκλονίζει η μητέρα του Ντέλε Άλι!

Με πόνο καρδιάς τον είχε αφήσει μέσα από την αγκαλιά της για να δοθεί σε άλλη οικογένεια και πλέον να λάμπει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τότεναμ! Ο Ντέλε Άλι κρύβει πίσω του μια τρομερή ιστορία, αφού η μητέρα του, είχε αποφασίσει να τον θέσει προς υιοθέτηση, ώστε να έχει καλύτερη τύχη στα όνειρα του...  



Συγκλονίζει η μητέρα του Ντέλε Άλι!

Ο 19χρονος μέσος όχι μόνο έχει καταφέρει να κάνει το ξεπέταγμά του στην Πρέμιερ Λιγκ και ν' αποτελεί έναν φέρελπι και γεμάτο ταλέντο νεαρό ποδοσφαιριστή, αλλά έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, παίζοντας τέσερις φορές και σκοράροντας στο ιδιαίτερο φιλικό κατά της τρομοκρατίας, με τη Γαλλία.

Η μητέρα του, η βιολογική του μητέρα για την ακρίβεια, Ντενίς Άλι, αποκάλυψε στη «Sun»: «Τον άφησα για να έχει καλύτερο μέλλον... Να έχει περισσότερη τύχη από αυτή που μπορούσε να έχει μαζί μου... Ήταν οδυνηρό και πόνεσα, αλλά ήξερα ότι ήταν η σωστή επιλογή και αυτό αποδεικνύεται τώρα...

Είχα σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ από τον τρόπο που μεγάλωσα και η γειτονιά είχε κάνει πολλές παράπονα και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν έρθει στο σπίτι για να δουν πως μεγάλωνα τα παιδιά μου... Δεν μου τα πήραν ποτέ όμως.

Τον Ντέλε αποφάσισα εγώ να τον δώσω σε άλλη οικογένεια, γιατί ήξερα ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής και ίσως θα μπορούσε να κυνηγήσει περισσότερο τ' όνειρό του έτσι...»!