Στήριξη σε Οσπίνα από Βενγκέρ

Ο Πετρ Τσεχ αποτελεί την βασική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο ο Αλσατός κόουτς φρόντισε να χαρακτηρίσει τον Νταβίντ Οσπίνα κίπερ «παγκόσμιας κλάσης», ο οποίος έχει μάλιστα μεγάλο μέλλον στο «Έμιρεϊτς».



Στήριξη σε Οσπίνα από Βενγκέρ

Την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Νταβτίν Οσπίνα φρόντισε να δείξει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κολομβιανό πορτιέρο, τονίζοντας πως η επιλογή του Πετρ Τσεχ σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τις δικές του επιδόσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

«Νομίζω πως μπορεί να γίνει ο τερματοφύλακας του μέλλοντος εδώ. Με τον Πετρ Τσεχ να μεγαλώνει κάθε χρόνο, ίσως να πάρει περισσότερα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά.

«Προσωπικά θεωρώ πως είναι παγκόσμιας κλάσης. Δεν βάζω τον Τσεχ βασισμένος στις εμφανίσεις του Οσπίνα. Ο Τσεχ ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία που ήταν δύσκολο να πεις όχι. Δεν οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι απογοητευμένος με τον Οσπίνα», προσέθεσε, για να υπογραμμίσει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Οσπίνα. Ήταν απλά μία ευκαιρία που το να έλεγα όχι δεν θα ήταν σωστό. Δυστυχώς ο Οσπίνα τιμωρείται με αυτή την απόφαση. Το θεωρώ πολύ καλό».