Ο Γκέτσε το κράτησε ανοιχτό για Λίβερπουλ!

Κόντρα στο ξεκαθάρισμα που έκανε ο Ματίας Ζάμερ για την παραμονή του Μάριο Γκέτσε στη Μπάγερν Μονάχου, ο ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κλείσει καμία πόρτα για το μέλλον του!  



Ο Γκέτσε το κράτησε ανοιχτό για Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ στοχεύει στην επανένωση με τον 23χρονο χαφ μετά την κοινή τους παρουσία στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον ποδοσφαιριστή να εκτιμά τον πρώην προπονητή του και να δηλώνει συνεχώς ότι ήταν άριστη η συνεργασία τους.

Στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόθεση της Λίβερπουλ να διαθέσει 50 εκατ.ευρώ για να «σπάσει» τη ρήτρα του Γκέτσε με τη Μπάγερν Μονάχου και να τον κάνει δικό της, απάντησε ο Αθλητικός Διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, κάνοντας λόγο για μεταγραφολογία που είναι για τα... σκουπίδια, όμως ήρθε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ν' αφήσει παν ενδεχομένο ανοιχτό, λέγοντας:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και δεν μπορώ να μιλήσω τώρα... Θα πρέπει να περιμένουμε τον νέο προπονητή, τον κ.Αντσελότι και θα πρέπει να μάθω αν θα είμαι στα πλάνα του ή όχι για να σκεφτώ το μέλλον μου» ήταν τα λόγια του νεαρού άσου.