Τι ζήτησαν οι ομάδες απο τον Άγιο Βασιλη;

Πρωτοχρονιά και οι ομάδες της Πρεμιερ Λιγκ θα ήθελαν να βρουν αυτη τη μερα ενα δώρο απο τον Άγιο Βασιλη, που θα άλλαζε το υπόλοιπο της σεζόν τους! Καποιες θα το πάρουν μεχρι τις 31 Γενάρη καποιες όχι αλλα η αλήθεια ειναι πως το αν πραγματικα ηταν αυτο που ήθελαν ή χρειαζοντουσαν θα το ανακαλύψουμε τον Μάιο!



Τι ζήτησαν  οι ομάδες απο τον Άγιο Βασιλη;

Τι θα εκανε ομως τη διαφορα σε καθε μια απο τις 20 ομάδες;

Για την πρωτοπόρο Αρσεναλ ας πούμε, αυτο που θα ειχε μεγαλύτερη ανάγκη ειναι ενας αμυντικός χάφ που θα της έδινε και βάθος στο ρόστερ. Αν αυτος ειναι ο Αιγυπτιος Ελνενί της Βασιλειας; Δεν μπορω να το πω με βεβαιότητα!

Η Λεστερ δεν θα ήθελε ενίσχυση αλλα να μην της... παρει ο Άγιος Βασιλης τον Βαρντι ή τον Μαχρέζ και να τον δώσει άλλου ως δώρο! Οι "Αλεπούδες" ειναι με 39 βαθμούς η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αλλα δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν στα ψηλά κλιμάκια αν χάσουν τους καλυτερους παίκτες τους!
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αλήθεια πως ελάχιστη ενίσχυση χρειάζεται στο μεταγραφικό παζάρι και αν μπορούσε να ζητήσει κάτι νομίζω ότι θα ήταν να έχει,χωρίς προβλήματα και πιο συχνά μέσα στην ενδεκάδα της, τον αρχηγό της Βενσάν Κομπανί!

Η Τότεναμ για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες διεκδικεί πραγματικά το πρωτάθλημα. Την τελευταία φορά ήταν το 1984 – 85 όταν η ομάδα του Κιθ Μπάρκινσοου με τον Αρντίλες τον Χοντλ τον Κλέμενς και τον Κλάιβ Άλεν έφτασε κοντά στο να πάρει τον τίτλο αλλά έμεινε  στα μισά του δρόμου από...βενζίνη! Ο Ποκετίνο αν μπορούσε να ζητήσει κάτι που πιθανώς θα του άλλαζε τη σεζόν θα ήταν ένας επιθετικός ώστε να πάρει ανάσες ο Κειν οποτε να μπορεί να σκοράρει και κάποιος άλλος. Ο Μπεραχινο της Γουέστ Μπρόμ θα ήταν μία καλή προσθήκη!

Η Κρίσταλ Παλας που κάνει το καλύτερο πρώτο γύρο σε πρωτάθλημα από το 1990 – 91 θα μπορούσε να ζητήσει (ώστε να έχει και μια καλύτερη συνέχεια) έναν επιθετικό που να εχει εύκολο το γκολ! Ο Τσαρλι Οστιν της ΚΠΡ θα της έλυνε αυτόματα το πρόβλημα.

Η έκτη Μαντσεστερ Γιουναιτεντ νομίζω πως βασικό πρόβλημα εχει το θέμα του προπονητή. Οι περισσότεροι οπαδοί της θα ήθελαν τον Φαν Χααλ να φεύγει και την θέση του να παίρνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Όμως υπάρχει και μία άλλη ανάγνωση στο πρόβλημα, μιας ομάδας που ενώ δεν έχει νικήσει από τις 21 Νοεμβρίου ειναι μολις εννιά πόντους πίσω απο την κορυφή! Ενας καλός φορ περιοχής που να σκοράρει σαν τον Βαρντι ή τον Ιγκάλο θα της εκανε αμεσως διαφορά! Για να μην πω το ελαφρά τραβηγμένο, πως και έτσι όπως είναι η Γιουνάιτεντ, είχε τον Χαρι Κέιν  στην κορυφή της τότε θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ένας τερματοφύλακας για πολύ υψηλό επίπεδο που η παρουσία του θα δίνει βαθμούς και θα κερδίζει ματς! Από την άλλη η στατιστική λέει πως ο Μινιολέ είναι εκείνος που κράτησε τα περισσότερα "μηδέν" μέσα στο 2015 από οποιοδήποτε τερματοφύλακα! Ίσως πάντως αυτή τη στιγμή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η Λίβερπουλ χρειάζεται τον Ντάνιελ στάριτζ να επιστρέψει -και να παραμείνει- γερός.

Η εκπληκτική Γουότφορντ ενα πράγμα έχει μόνο να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη και αυτό είναι να μην της πάρει κανείς, αυτό τον Γενάρη τουλάχιστον, τον κορυφαίο φορ για ολόκληρη την Αγγλία το 2015, τον Ιγκάλο.

Για τον Σλάβεν Μπίλιτς και την Γουέστ Χαμ εάν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί ίσως να μη χρειαζόταν και να ζητηθεί οτιδήποτε. Όμως μετά από το απίστευτο ξεκίνημα που έκανε με νίκες μακριά από το "Απτον Παρκ" στις έδρες της Λίβερπουλ της Μάντσεστερ Σίτι της Άρσεναλ και της Κρίσταλ Πάλας οι τραυματισμοί αποτέλεσαν ανασταλτικό γεγονός στη πορεία! Ένας ακόμα μέσος με δημιουργικές ικανότητες – αν γίνεται και εκτελεστικές – θα ήταν για τον Κροάτη τεχνικό ότι καλύτερο ως δώρο αυτό τον Γενάρη.

Η Στόουκ έχει εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο και ο Μαρκ Χιουζ ξέρει πάρα πολύ καλά πως αυτή είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να πλασαριστεί σε θέσεις που οδηγούν ακομη και στην Ευρώπη. Ένας αμυντικός χαφ που θα μπορούσε να δώσει κάποιες ανάσες στον Γκλεν Γουίλαν θα ήταν το ιδανικό δώρο από τον Αγιο Βασίλη.

Η Εβερτον θα ήθελε εναν χάφ που να σκοράρει οπως εχει για παράδειγμα τον Μπογιαν η Στοουκ ή τον Ερικσεν η Τοτεναμ, η Νιούκαστλ θα χρειαζόταν εναν εξτρέμ και ο Αντρός Ταουνσεντ της Τοτεναμ ειναι διαθέσιμος και ταιριάζει κουτί στο στυλ της!

Η Γουεστ Μπρομιτς πανω απο οτιδηποτε αλλο χρειάζεται να ξεφορτωθεί τον Μπεραχινο που το καλοκαίρι άξιζε 25 εκατομμύρια λίρες αλλα θα ειναι τυχερη αν τωρα τον εξαργυρώσει με τα μισά! Αλλα επισης θελει και ενα αριστερό μπακ γιατι ο Στιβ Μπραντ εχει παραδώσει το πνεύμα απο την κούραση!

Η Σαουθαμπτον θελει να κρατήσει τον Μανέ και να βρει εναν ακομη καλο φορ που να προσφέρει επτά ή οκτώ γκολ στα υπόλοιπα 19 ματς!
 

Για την Νόριτς του Άλεξ Νιλ αυτό που έχει μεγαλύτερη αξια αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει να βρίσκει ισορροπία η ομάδα ανάμεσα σε επίθεση και αμυνα. Θελει και γκολ απο τους μέσους της και ο Στιβεν Νέισμιθ απο την Εβερτον,  αν τον αποκτήσει, θα της λύσει το πρόβλημα!

Εναν ακομη φορ θελει και η Μπορνμουθ που έχασε νωρίς τον Καλουμ Γουίλσον που ωστόσο παραμένει πρώτος σκόρερ της! Η Σουονσι επειγόντως θελει προπονητή και μάλιστα καποιον που να ξέρει το να κρατα ομάδες στην κατηγορία! Η Σαντερλαντ θελει εναν πολυ καλο αμυντικό και εναν μέσο που να φτιάχνει φάσεις ενω η Αστον Βίλα εναν φορ που να της χαρίσει γκολ αλλα πιθανοτατα δεν σώζεται ουτε και αν έπαιρνε τον Μεσι!

Τέλος η Τσελσι θελει ενα φορ που να μπορει να παιζει συνέχεια και να σκοράρει! Ο Ντιεγκο Κοστα ειναι αναξιόπιστος φετος ο Ρεμί φευγάτος και ο Φαλκάο δυστυχώς παλαίμαχος! Ο Τεξειρα της Σαχτάρ θα της ταίριαζε γάντι στα χάφ αλλα ο Βαρντι στην επίθεση θα ηταν αυτο που της λειπει!