Κουρτουά: «Θα έρθουν και οι νίκες»

Η Τσέλσι συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να προκαλεί ανησυχία το γεγονός, ωστόσο, ο Τιμπό Κουρτουά, μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε σίγουρος μιλώντας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται για τους «μπλε» σε αυτή τη δύσκολη σεζόν...  



Κουρτουά: «Θα έρθουν και οι νίκες»

«Η Γιουνάιτεντ ήθελε τη νίκη για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ευχαριστήσει το κοινό της. Από την αρχή άσκησε πίεση και για εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε στην περιοχή τους από τη στιγμή που δεν είχαμε καθαρόαιμο επιθετικό. Είχαμε όμως ορισμένες ευκαιρίες, τις οποίες απέκρουσε ο Ντε Χέα. Ήταν πολύ καλός... Δείξαμε σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης και αυτό είναι πολύ θετικό.

Είναι κρίμα για εμάς, γιατί κυρίως στην ευκαιρία του Μάτιτς έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Φεύγει ένα πολύ δύσκολο έτος για εμάς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι νίκες και οι καλές μέρες. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη σωτηρία αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα πράγματα, αλλά κοιτάμε μπροστά, σκεφτόμαστε θετικά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι νίκες».