Τέλος ο Φαν Χάαλ ανεξάρτητα από το ντέρμπι

Δεδομένο φαντάζει και το επιβεβαιώνει και ο βρετανικός Τύπος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, με τον Λουίς Φαν Χάαλ ν' αποχωρεί από τους «κόκκινους διαβόλους» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ». 



Τέλος ο Φαν Χάαλ ανεξάρτητα από το ντέρμπι

Έχοντας - σύμφωνα με δημοσιεύματα - παραιτηθεί αλλά και αναγκαστεί να συνεχίσει από τη διοίκηση του συλλόγου μετά την ήττα από τη Νόριτς και κάνοντας σαφές πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει έπειτα και από τα όσα είπε λίγο μετά το ματς με τη Στόουκ, ο Φαν Χάαλ μετράει τις ώρες. 

Ίσως αν δεν υπήρχε τόσο σύντομα παιχνίδι μετά τη Boxing Day να είχε ήδη αποχωρήσει, ωστόσο, ο Ολλανδός προς το παρόν παραμένει στο «τιμόνι» της Γιουνάιτεντ και κατά πάσα πιθανότητα μετά το ντέρμπι με την Τσέλσι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θ' αφήσει τα ηνία στον επόμενο που δεν αποκλείεται για αρχή με τη μορφή υπηρεσιακού να είναι ο Ράιαν Γκιγκς. 

Ο Ουαλός ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές στην προπόνηση της Κυριακής αφού ο Φαν Χάαλ δεν βρέθηκε στο «Κάρινγκτον» και δείχνει να ... προετοιμάζει τον εαυτό του για την αποστολή, όπως το είχε κάνει και το 2014 μετά την απόλυση του Μόγιες.