Μπακ: «Ήταν δύσκολο για τον Αμπράμοβιτς... »

Καθόλου εύκολη δεν ήταν η σύσκεψη των διοικούντων την Τσέλσι για την τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπρους Μπακ, υποστήριξε ότι η απόλυση ήρθε έπειτα από αρκετή σκέψη και μάλιστα, υπήρξε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς προσπαθούσε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα αφού δεν ήθελε να δεχθεί ότι δεν υπήρχε λύση...  



Μπακ: «Ήταν δύσκολο για τον Αμπράμοβιτς... »

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε», αναφέρθηκε μέσω του Match Programme του αγώνα με τη Σάντερλαντ στην αλλαγή προπονητή και την απομάκρυνση του «special one» από τον πάγκο, τονίζοντας πως η απόφαση ελήφθη για το καλό του συλλόγου, βάσει της βαθμολογικής κατάστασης.

Ωστόσο, αυτό που ήθελε να ξεκαθαρίσει ήταν πως: «Μη νομίζει ο κόσμος ότι ήταν κάτι εύκολο... Δεν μπορούσαμε ν' αποφασίσουμε και δεν ήταν μια απόφαση εν βρασμώ εκείνες τις δύσκολες ώρες... Ο Αμπράμοβιτς δυσκολεύθηκε πάρα πολύ να το αποδεχθεί ότι έπρεπε να προχωρήσει στην απόλυση... ».

Αυτό επιβεβαιώνει και τους ισχυρισμούς του Ρώσου μεγιστάνα που μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Cobham», είπε: «Δεν το ήθελα...».