Τέρι: «Εμείς υπεύθυνοι για την απόλυση»

Αρχηγικά λόγια από τον μεγάλο αρχηγό της Τσέλσι... Ο Τζον Τέρι τόνισε και επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Τσέλσι είναι υπεύθυνοι για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, έκανε λόγο για δύσκολες μέρες, αλλά για ανάγκη η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, γιατί αυτό θα ήθελε και ο «special one» βλέποντας πλέον απ' έξω...  



Τέρι: «Εμείς υπεύθυνοι για την απόλυση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τέρι στο «SkySports»:

«Περάσαμε δύσκολες μέρες... Η απόλυση του προπονητή είναι δική μας ευθύνη και ξέρουμε ότι δεν έχουμε εμφανιστεί όπως θα έπρεπε μέχρι στιγμής... Είναι ώρα ν' αρχίσουμε να παίζουμε καλά και να πάρουμε νίκες.

Ο κόσμος ίσως είναι στεναχωρημένος και κατανοώ τη δυσαρέσκεια των οπαδών μας από τη στιγμή που ήθελαν τον Μουρίνιο εδώ, όμως μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε σήμερα τους τρεις βαθμούς και να τους έχουμε ξανά στο πλευρό μας δείχνοντάς τους ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη γιατί ξέρουμε ότι αυτό θα το ήθελε και ο Ζοσέ... Ξέρουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό που έγινε, κανείς δεν το αρνείται, αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε και να πάρουμε νίκες για το καλό της ομάδας και την αναρρίχησή μας στη βαθμολογία».