Εμπιστοσύνη στον Φαν Χάαλ

Γνωρίζοντας πως απολαμβάνει (ακόμα) την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των παικτών του, συνεχίζει τη δουλειά ο Λουίς Φαν Χάαλ.   



Εμπιστοσύνη στον Φαν Χάαλ
Ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Νόριτς για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αναφέρθηκε στα όσα γράφονται για εκείνον και την κατάσταση στην ομάδα τον τελευταίο καιρό και είχε να πει:
 
«Έχω δει πολλά να γράφονται και πραγματικά τα περισσότερα είναι τρελά σενάρια, όμως ξέρω ότι πάντοτε θα υπάρχουν αυτά. Έτσι είναι ο κόσμος. Ξέρω όμως ότι έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης και των παικτών μου και είναι καλό αυτό. Μακάρι σύντομα να φέρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε γιατί αλλιώς θα είναι σαν... να έχει έρθει το τέλος του κόσμου».
 
Για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι τόνισε πως: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή, όμως, όταν δεν βλέπεις τα αποτελέσματα, τα πάντα είναι πιθανά κι ας είναι ο καλύτερος».
 
Επί του αγωνιστικού, έκανε γνωστό πως ο Γουέιν Ρούνεϊ προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ, ο Άντερ Ερέρα έχει μεγαλύτερο διάστημα απουσίας και συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.