Αρνήθηκε τη Βαλένθια ο Γκιγκς!

Στοχευμένα στα... παιδιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήγε η Βαλένθια στην αναζήτηση του νέου της προπονητή, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτού συμφωνήσει και προσλάβει τον Γκάρι Νέβιλ, είχε κάνει κρούση στον Ράιαν Γκιγκς! 



Αρνήθηκε τη Βαλένθια ο Γκιγκς!

Η «Daily Mirror» αναφέρει ότι ο Ουαλός νυν βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» ήταν εκείνος τον οποίο είχαν προσεγγίσει πρώτο οι «νυχτερίδες» για να μιλήσουν μαζί του και να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει το βήμα και ν' αναλάβει την πρώτη του ομάδα. 

Ο Γκιγκς έδωσε αρνητική απάντηση παραμένοντας στο «Ολντ Τράφορντ» και ο επόμενος στόχος ήταν ο Γκάρι Νέβιλ που τελικά έκανε το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας με τη Βαλένθια, αφήνοντας τη δουλειά του τηλεοπτικού σχολιαστή. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι συζητήσεις με τον Γκιγκς δεν είχαν αίσιο τέλος διότι δεν του έδιναν την εγγύηση πως θα του δώσουν τη δουλειά και ήθελαν να μιλήσουν και με άλλον για τη θέση, βάσει και της επιθυμίας του Πίτερ Λιμ να ... εξαντλήσει τις πιθανότητες συνεργασίας με κάποιον εκ των συνιδιοκτητών του στη Σάλφορντ Σίτι.