Έπαιξε με δύναμη ψυχής ο Άρτερ...

Έχοντας βιώσει την τραγική απώλεια του παιδιού του, λίγο μετά τη γέννα, μόλις πριν από μερικές μέρες, ο Χάρι Άρτερ επέδειξε δύναμη ψυχής αποφασίζοντας να παίξει στο ματς της Μπόρνμουθ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Έπαιξε με δύναμη ψυχής ο Άρτερ...

Ο 25χρονος μέσος των «cherries», λίγες μέρες πριν από τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» έχασε το παιδί που κυοφορούσε η σύζυγός του...

Παρ' όλα αυτά και έχοντας πενθήσει πολύ, αποφάσισε να παίξει κανονικά και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει μια τεράστια νίκη με σκορ 2-1, μόλις μια εβδομάδα μετά το τρομερό «διπλό» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι.

Οι παίκτες της Μπόρνμουθ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του παιδιού, ενώ ο Άρτερ δήλωσε μετά τη λήξη του ματς:

«Το έκανα και για να ξεχαστώ αλλά και για να κάνω περήφανη την οικογένειά μου. Αποφάσισα να παίξω γιατί ήθελα να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους μου και ξέρω ότι κι εκείνοι θα ήθελαν να με δουν στο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν και κυρίως την ομάδα μου που με έκανε να θέλω να παίξω και να βοηθήσω».