Φελαϊνί: «Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα»

Με τη συμπεριφορά ολόκληρης της ομάδας στις στημένες φάσεις της Βόλφσμπουργκ και τις αδυναμίες που φανέρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρόπο υπεράσπισης της εστίας της με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός με το 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ, τα έβαλε ο Μαρουάν Φελαϊνί.  



Φελαϊνί: «Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα»

Ο Βέλγος χαφ, που χρειάστηκε να παίξει μέχρι και στην επίθεση το βράδυ της Τρίτης, κάνοντας την κεφαλιά από την οποία προήλθε το αυτογκόλ χάρη στο οποίο προς το παρόν η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 2-2 προτού ξαναμαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του ο Ντε Χέα και οι «κόκκινοι διάβολοι» μείνουν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε:

«Είμαστε απογοητευμ΄νοι... Πέτυχαν τρία γκολ και τα δύο προήλθαν από στημένες φάσεις, στις οποίες έπρεπε να αμυνθούμε και ελέγξουμε καλύτερα. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί πίσω, πιο συμπαγείς και να δείξουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως ο τερματοφύλακάς του ήταν πολύ καλός κι όταν εμείς κληθήκαμε να τους σταματήσαμε, δεν το καταφέραμε γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε στα μετόπισθεν».