Μουρίνιο σε Νέβιλ: «Στον πάγκο, δεν έχεις ... βίντεο να σταματήσεις»

Μια προσέγγιση που δείχνει... αρκετά σωστή και καθιστά ξεκάθαρη τη δυσκολία της αποστολής που ανέλαβε ο Γκάρι Νέβιλ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας πως στην άκρη του πάγκου, δεν υπάρχει... βίντεο να παίζει και δίπλα να έχει το κουμπί «stop».  



Μουρίνιο σε Νέβιλ: «Στον πάγκο, δεν έχεις ... βίντεο να σταματήσεις»

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε συνηθίσει να ασκεί κριτική και να παρουσιάζει μέσω του SkySports τι διαφορετικό θα μπορούσαν να κάνουν πολλοί προπονητές σε σχέση με αυτό που έκαναν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Από σχολιαστής αγώνων, φτάνει πλέον για τους επόμενους έξι μήνες στον πάγκο της Βαλένθια για να ... σώσει το καράβι από τη φουρτούνα και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε να πει για εκείνον:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να του πω σαν συμβουλή... Θα αρκεστώ να του ευχηθώ καλή τύχη και καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα... Αποδέχθηκε μια μεγάλη πρόκληση και έδειξε έτοιμος για να το κάνει. Απλά, θα πρέπει φυσικά να ξέρει ότι στον πάγκο δεν έχεις ένα βίντεο που το σταματάς, δείχνεις τι θα έπρεπε να γίνει και καθάρισες ασκώντας εσύ την κριτική... Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία...».