«Πόρτα» σε Σίτι για Τέρι η Τσέλσι!

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Τσέλσι βρέθηκε πριν έξι χρόνια ο Τζον Τέρι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να προσφέρει 29 εκ. λίρες για την απόκτησή του, τα οποία οι «μπλε» απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες!



«Πόρτα» σε Σίτι για Τέρι η Τσέλσι!

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον αρχηγό της Τσέλσι, Τζον Τέρι, με τη γαλάζια φανέλα; Η Μάντσεστερ Σίτι πάντως, προσπάθησε να το κάνει!

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Τζέιμι Κάραγκερ και τη «Daily Mail» ο 34χρονος, φρόντισε να αποκαλύψει την προ εξαετίας πρόταση που κατέθεσαν οι «πολίτες» για την απόκτησή του από τους Λονδρέζους. Τα 29 εκ. λίρες ωστόσο που κατέθεσαν, απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τους «μπλε»!

«Προσέφεραν 29 εκ. λίρες για εμένα το 2009 αι η Τσέλσι τα απέρριψε. Είχα συνάντηση με τον Αμπράμοβιτς γι' αυτό. Του είπα πως ''αν ο σύλλογος αποδεχτεί την πρόταση, τότε μου λέει ότι δεν με θέλει''», ανέφερε αρχικά.

«Επομένως όταν δεν έχεις επιλογή, πρέπει να φύγεις. Αλλά εάν δεν αποδεχτούν την προσφορά, μου λέει όσα θέλω να ξέρω. Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση και αυτό ήταν», προσέθεσε.