Αναποφάσιστος για το μέλλον ο Ντεμικέλις

Ο Μάρτιν Ντεμικέλις αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, όντας αναποφάσιστος για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι ή ν' αναζητήσει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο...  



Αναποφάσιστος για το μέλλον ο Ντεμικέλις

Έχοντας αποδειχθεί από τους πιο σταθερούς αμυντικούς των «πολιτών», απαρτίζοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Βινσέν Κομπανί όταν και οι δυο τους είναι υγιείς για να παίξουν, ο Ντεμικέλις δεσμεύεται με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε ανανεώσει για έναν χρόνο το συμβόλαιό του και αυτή τη στιγμή, έχοντας λίγους μήνες ακόμα μπροστά του για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Σίτι, δεν θέλησε ούτε ν' αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει στο «Etihad», ούτε όμως ότι ψάχνεται να φύγει.

Θεωρεί ότι είναι πολύ πρώιμο το σημείο της σεζόν για ν' αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη απόφασή του, τονίζοντας: «Τόσα χρόνια στο χώρο, με τόσες εμπειρίες, έχω μάθει να ζω το παρόν και να το απολαμβάνω. Περνάω πολύ καλά στη Σίτι, είναι μεγάλη ομάδα με φιλόδοξους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θα δούμε τι θα είναι καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».