Στη μέση ο παράγοντας «οικογένεια» για Σίτι-Γκουαρντιόλα

Σαν να μην έφταναν στην Μάντσεστερ Σίτι οι όποιες δυσκολίες θα αντιμετώπιζε το καλοκαίρι για να δώσει τα «κλειδιά» στον Πεπ Γκουαρντιόλα, η «Bild» αναφέρει πως η οικογένεια του Ισπανού προπονητή περνάει όμορφα στο Μόναχο κι έτσι μπορεί να τον κρατήσει εκεί.  



Στη μέση ο παράγοντας «οικογένεια» για Σίτι-Γκουαρντιόλα

Είναι γνωστό πως το συμβόλαιο του πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα τελειώνει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη εξέλιξη ως προς την ανανέωσή του.

Η Μπάγερν πάει... τρένο την φετινή σεζόν, προσφάτως μάλιστα διέλυσε με σκορ 5-1 (και) την Άρσεναλ, και οι ελάχιστες αμφιβολίες που υπήρχαν στην Βαυαρία προς το πρόσωπό του από πάσα πλευρά, αρχίζουν να εξαφανίζονται.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει εκεί, αν και το θέμα το έχει αφήσει εντελώς ανοιχτό, και πλέον στην μέση μπαίνει και ο παράγοντας «οικογένεια», με την σύζυγο και τα τρία παιδιά του να περνούν πολύ καλά στην Γερμανία.

«Η πόλη είναι τρέλα. Την αγαπώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και το ίδιο ισχύει για την οικογένειά μου. Θα έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο στην παραμονή μου εδώ. Θα συζητήσουμε μετά το ματς με το Ανόβερο στις 12 Δεκεμβρίου και θα πάρουμε την τελική μας απόφαση» ανέφερε ο Γκουαρντιόλα στο παρελθόν για το θέμα.