Μονκ: «Δεν τίθεται θέμα μάχης για παραμονή»

Αισιόδοξος για την πορεία της Σουόνσι στο φετινό πρωτάθλημα παρά την κάκιστη πορεία της, συνεχίζει να εμφανίζεται ο Γκάρι Μονκ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει η ομάδα του σε μάχη για την επιβίωσή της στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Μονκ: «Δεν τίθεται θέμα μάχης για παραμονή»

Οι «κύκνοι» ηττήθηκαν 1-0 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το απόγευμα της Κυριακής για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας στην 15η θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο κόουτς του ουαλικού συλλόγου, είδε λίγα μεν, αλλά υπαρκτά στοιχεία βελτίωσης του παιχνιδιού της ομάδας του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ του Μίλνερ από την άσπρη βούλα, όμως, η αντίδραση δεν έφερε αποτέλεσμα.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άγχος και μάχη για την παραμονή μας. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε βαθμούς άμεσα για να ανακάμψουμε και να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία» είπε αρχικά ο Μονκ, τονίζοντας για το ματς:

«Είναι κρίμα που χάσαμε από ένα πέναλτι το οποίο θεωρώ ότι ήταν κάπως αυστηρό, ενώ νομίζω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτό το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου για την δουλειά τους και την προσήλωσή τους στο στόχο για να βγούμε από αυτή την κακή περίοδο. Δεν έχω όμως παράπονα από τους παίκτες μου».