Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Λέστερ – Μαν. Γιουνάιτεντ

Ανακοίνωση με τα νέα, πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο «King Power Stadium» ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέδωσε η Λέστερ, επηρεασμένη από τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι και συνεχίζουν στις Βρυξέλλες.



Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Λέστερ – Μαν. Γιουνάιτεντ

Η ζωή στο Παρίσι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα φυσιολογικά της έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο 130 ατόμων, πριν από δύο εβδομάδες.

Στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα τις Βρυξέλλες, ο κόκκινος συναγερμός έχει... ερημώσει την κεντρική πλατεία της πόλης και τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο βλέποντας έξω από αυτό άνδρες με όπλα για παν ενδεχόμενο.

Η Λέστερ, μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη, αποφάσισε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στα παιχνίδια της, προκειμένου να αισθάνεται πιο άνετα και ο κόσμος... Ενημέρωσε για την ανάγκη άπαντες να πάνε όσο γίνεται πιο νωρίς στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου αφού θα υπάρχει εκτενής έλεγχος σε τσάντες, θα κλείσουν ορισμένα τμήματα δρόμων γύρω από το «King Power Stadium», ενώ δεν θα λειτουργούν οι έξοδοι για κάπνισμα στις εξέδρες.