Ο Βάρντι ψάχνει τον... νέο Βάρντι!

Ακαδημία, για να βοηθήσει παιδιά και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, ανοίγει ο Τζέιμι Βάρντι!



Ο Βάρντι ψάχνει τον... νέο Βάρντι!

Αν κάποιος έχει βιώσει τις δυσκολίες, τις έχει ξεπεράσει και εν τέλει έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να παραμιλάει για εκείνον, αυτός είναι ο Τζέιμι Βάρντι.

Ο Άγγλος στράικερ δεν είναι ο πρώτος – ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έχει αναγκαστεί να... φτύσει αίμα για να φτάσει στο τοπ επίπεδο, αλλά αποτελεί μία περίπτωση ανθρώπου που σίγουρα ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να παλεύεις με το σύστημα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν από τον Μάιο του 2016, ο εν δυνάμει πρώτος ποδοσφαιριστής που θα καταφέρει να σκοράρει σε 11 διαδοχικά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, θα ανοίξει ακαδημία με το όνομα «V9» (σ.σ το αρχικό του επιθέτου του και ο αριθμός της φανέλας του) στην οποία με την βοήθεια προπονητών με εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και την Football League θα ανακαλύπτουν ταλέντα, τα οποία στην συνέχεια θα φιλτράρουν σκάουτερ ομάδων των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών!

«Ξέρω πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές εκεί έξω που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή που βρισκόμουν και πως απλώς χρειάζονται μια ευκαιρία. Το σύστημα πετάει εκτός ολοένα και περισσότερους παίκτες.

Για μένα αυτό συνέβη στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ στα 16 μου γιατί θεώρησαν πως ήμουν πολύ μικροκαμωμένος. Θυμάμαι πόσο με είχε πειράξει και πόσο δύσκολο ήταν να σκεφτώ πως θα μπορέσω τελικά να τα καταφέρω στο επαγγελματικό επίπεδο.

Είχα σκεφτεί αρκετές φορές πως κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό και έπειτα από αρκετές συζητήσεις με τον ατζέντη μου και την Μπέκι, την αρραβωνιαστικιά μου, αποφασίσαμε να ανοίξουμε την V9 για να ξετρυπώσουμε ταλέντα, να δώσουμε σε παίκτες μια ευκαιρία, με την ελπίδα πως θα πάρουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και να μάθουν τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας στο υψηλότερο επίπεδο» ανέφερε ο ίδιος.