Πάρντιου: «Κακές σέντρες και τελική πάσα...»

Απονέμοντας τα εύσημα για τις προσπάθειες των αμυντικών της Σάντερλαντ, ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε πως δεν είχαν κανένα αντίκρισμα για την Κρίσταλ Πάλας οι κακές επιλογές στις σέντρες των παικτών του στην περιοχή των «μαυρόγατων», όπως και η τελική πάσα που δεν είχε ποτέ σωστό αποδέκτη.  



Πάρντιου: «Κακές σέντρες και τελική πάσα...»

«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε την κυκλοφορία, όμως δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σοβαρή ευκαιρία. Έτσι, το παιχνίδι πήρε πολύ αρνητική τροπή για εμάς και στράβωσε τελείως προς το τέλος με το γκολ που δεχθήκαμε. Οι σέντρες μας δεν είχαν στόχο, ενώ η τελική πάσα πάντοτε ήταν λάθος ή κοβόταν από τους αμυντικούς. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά για να μας σταματήσουν» είπε ο κόουτς των «αετών» μετά την ήττα (1-0) στο «Selhurst Park», ενώ για τη φάση του γκολ και το λάθος του Νταν, σχολίασε:

«Ο Σκοτ προσπάθησε να βγάλει εκτός θέσης τον Ντεφό, αλλά εκείνος το ψιλιάστηκε και τον οδήγησε στο λάθος... Ο Νταν δεν θα πρέπει να μείνει σε αυτό το λάθος, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δίνει πολλά σε κάθε μας παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι τώρα...».