Τέρι: «Αυτή η νίκη, αφετηρία για σερί»

Η ώθηση που αναζητούσε η Τσέλσι ήρθε με τη νίκη επί της Νόριτς και, πλέον στόχος, σύμφωνα με τον Τζον Τέρι, είναι να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.  



Τέρι: «Αυτή η νίκη, αφετηρία για σερί»

Ο αρχηγός των «μπλε» έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση, που θα βελτιώσει- εκτός της ψυχολογίας- και τη βαθμολογική θέση της ομάδας του.

«Όσοι είδαν τα πέντε- έξι τελευταία παιχνίδια μας κατάλαβαν ότι πραγματοποιούμε πλέον καλύτερες εμφανίσεις. Το ίδιο συνέβη και με τη Νόριτς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε σουτ στην εστία και διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου σέντερ μπακ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για «δυνατή» συνέχεια:

«Πήραμε τη νίκη με σκορ 1-0 και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε τώρα να παίρνουμε σερί θετικά αποτελέσματα για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Η επόμενη πρόκληση των «μπλε» ακούει στο όνομα Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την ερχόμενη Τρίτη αγωνίζονται εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης: «Ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη την Τρίτη. Πήραμε το τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».