Μπέκαμ: «Η φανέλα με το 7 είναι έμπνευση»

Λόγια που θα μπορούσαν ν' ακουστούν και σαν συμβουλές προς τον Μέμφις Ντεπάι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την ιστορική φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το «7» στην πλάτη. «Για εμένα, πάντοτε αποτελούσε έμπνευση η φανέλα» είπε ο Άγγλος σούπερ σταρ.  



Μπέκαμ: «Η φανέλα με το 7 είναι έμπνευση»

Φορώντας ξανά τα κόκκινα και τον αγαπημένο του αριθμό στην πλάτη στο πρόσφατο φιλικό για τη Unicef, ο «Μπεκς» θυμήθηκε πως ήταν όταν έπαιζε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και έγραφε ιστορία με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ και με τον αριθμό που τον έκανε έναν από τους θρύλους του συλλόγου, όπως εκείνοι που είχαν το «7» πριν από εκείνον...

«Όταν παίζεις με τη φανέλα με τον αριθμό 7 στην πλάτη, δεν πρέπει να σκέφτεσαι ποιος τη φορούσε στο παρελθόν ή τι έχει πετύχει οποιοσδήποτε έπαιζε με αυτή πριν από εσένα. Είναι μια ιδιαίτερη φανέλα σε έναν ιδιαίτερο σύλλογο, αλλά δεν θα πρέπει να ασκεί αυτό πίεση στον νυν κάτοχό της. Για εμένα, αποτελούσε πάντοτε έμπνευση η φανέλα με το 7, αλλά ποτέ δεν τη θεώρησα δική μου... Ήταν του Μπεστ, του Ρόμπσον, του Καντονά... Ήθελα να φορέσω κι εγώ αυτή τη φανέλα, λόγω των θρύλων που είχαν την είχαν βάλει. Το έβλεπα σαν τιμή για εμένα να παίξω με το 7» είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.