Πελεγκρίνι: «Αφεντικά απ' την αρχή»

Αν και έδειξε ν' ανησυχεί για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τόνισε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει από την πρώτη στιγμή του αγώνα της Τρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.  



Πελεγκρίνι: «Αφεντικά απ' την αρχή»

Ο Χιλιανός προπονητής παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ανδαλουσία, το βράδυ της Τρίτης, είχε να μεταφέρει λίγα χαρμόσυνα νέα όσον αφορά την επιστροφή των Κλισί και Ντελφ στ' αγωνιστικά του πλάνα, επανέλαβε ότι εκτός παραμένουν οι Σίλβα, Αγουέρο, Νασρί και Ζαμπαλέτα και σχολίασε:

«Η Σεβίλλη έχει εξαιρετικό γήπεδο και ο κόσμος της φροντίζει ώστε να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε έρθει για τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη στην Ισπανία και πρέπει να το δείξουμε από την πρώτη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό που αυτή η ομάδα ξέρει να παίζει με διαφορετικούς τρόπους και έχει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε πολλές θέσεις».

Από την πλευρά του, ο Οταμέντι δήλωσε: «Η Σεβίλλη σε κάθε εντός έδρας ματς ασκεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο και γι' αυτό όποιες ομάδες έρχονται εδώ πρέπει να παρουσιάζουν το καλύτερό τους πρόσωπο για να πάρουν το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα με ποιότητα κι εμείς οφείλουμε να επιδείξουμε πειθαρχία σε επίθεση και άμυνα. Να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στα δύο...».