Σνέιντερλιν: «Παραμένουμε διεκδικητές του τίτλου»

Την ώρα που ορισμένοι συμπαίκτες του προτιμούν να μην το σχολιάζουν, ο Μόργκαν Σνέιντερλιν το βροντοφωνάζει! Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεσήμανε πως η ομάδα του διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να λογίζεται ως διεκδικήτρια του τίτλου!  



Σνέιντερλιν: «Παραμένουμε διεκδικητές του τίτλου»

Από τη στιγμή που η ομάδα του παραμένει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή (-4), γιατί να μην το πιστεύει; Ο Άγγλος διεθνής υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες- εφόσον βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι- να παλέψει για την πρωτιά της Πρέμιερ Λιγκ.

«Σε γενικές γραμμές εάν δούμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, πήραμε καλά αποτελέσματα. Νικήσαμε την Έβερτον, παίξαμε καλά και ήρθαμε ισόπαλοι με τη Σίτι, ενώ θα έπρεπε να νικούσαμε, αφού ήμασταν η ομάδα που πίεζε περισσότερο και χθες (31/10) πήραμε ισοπαλία στην έδρα της Πάλας. Μετά την ήττα από την Άρσεναλ δείξαμε χαρακτήρα και μαχητικό πνεύμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίρνουμε νίκες και να σημειώνουμε γκολ», τόνισε αρχικά ο βασικότατος πλέον μέσος των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε αναφερόμενος στις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του:

«Φυσικά και είμαστε στην κούρσα του τίτλου. Είναι νωρίς βέβαια ακόμα, υπάρχουν μπροστά μας πολλά παιχνίδια, όμως είμαστε μέσα στον στόχο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι δεύτερος, τρίτος, τέταρτος ή πέμπτος τον Νοέμβριο, αλλά το να τερματίσεις στην κορυφή τον Μάιο».

Όσον αφορά τη δυσκολία που παρατηρείται στο σκοράρισμα τις τελευταίες αγωνιστικές, ο διεθνής άσος ήταν ξεκάθαρος: «Τα γκολ θα έρθουν, αρκεί να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε. Το να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας δεν είναι πρόβλημα, όπως βλέπετε. Θα επανέλθουμε στις νίκες και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Διαθέτουμε τους ποδοσφαιριστές που θα σκοράρουν. Δεν με ανησυχεί αυτό… Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά ορισμένες φορές πρέπει να κάνουμε πιο σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια».