Δύσκολα με Σάνερλαντ ο Κόουλμαν

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σίμους Κόουλμαν στην εντός έδρας αναμέτρηση της Έβερτον κόντρα στη Σάντερλαντ εξαιτίας ίωσης, όπως γνωστοποίησε στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.



Δύσκολα με Σάνερλαντ ο Κόουλμαν

Χωρίς τις υπηρεσίες του Σίμους Κόουλμαν θα πρέπει να υπολογίζει κατά πάσα πιθανότητα για ακόμα ένα ματς ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Όπως σημείωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σάντερλαντ, ο έμπειρος μπακ δύσκολα αναμένεται να δηλώσει το παρόν την Κυριακή, μιας και η ο ιός που είχε στο στομάχι τον έχει καταπονήσει σωματικά.

«Ο Σίμους δεν μπόρεσε να συμπεριληφθεί στο ματς της Τρίτης και υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό ενόψει του Σαββατοκύριακου. Είχε έναν ιό στο στομάχι και έχασε βάρος. Η Κυριακή ίσως να είναι νωρίς για εκείνον», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.

Σχετικά με το ματς με τις «μαυρόγατες» σχολίασε: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Χρειάζεται να ευχαριστηθούμε και πάλι το ποδόσφαιρο. Η Σάντερλαντ έχει θετική επιρροή με τον Σαμ Άλαρνταϊς και η νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ τους έδωσε ώθηση».