Επίσημο το ενδιαφέρον της Αλ Αράμπι για Τέρι!

Ο προπονητής της Αλ Αράμπι και παλιός θρύλος της Τσέλσι, Τζιανφράνκο Τζόλα, παραδέχθηκε πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζον Τέρι, με το συμβόλαιό του να έρχεται σε ολοκλήρωση στο τέλος της σεζόν, καθώς επίσης πως για την ώρα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα.



Επίσημο το ενδιαφέρον της Αλ Αράμπι για Τέρι!

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε σάρκα και οστά στα δημοσιεύματα που ισχυριζόντουσαν πως ο σύλλογος του Κατάρ θα προσπαθήσει να δελεάσει τον αρχηγό των «μπλε» για να κλείσει -κατά πάσα πιθανότητα- εκεί την καριέρα του.

«Ο Τέρι είναι μεγάλος παίκτης και η Αλ Αράμπι ενδιαφέρεται για μεγάλους παίκτες. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει μια ελπίδα γιατί είναι ένα από τα μέρη που θέλουν να πάνε οι ποδοσφαιριστές. Η ποιότητα είναι πολύ μεγάλη εδώ.

Υπάρχουν σύλλογοι που πληρώνουν καλά τους παίκτες για να τους φέρουν στο Κατάρ οπότε δεν θα μου έκανε καμία έκπληξη εάν ο Τέρι παίξει εδώ σε ένα, δύο ή δεν ξέρω εγώ πόσα χρόνια.

Είναι λογικό να τον συνδέουν με την ομάδα μου γιατί έχουμε μια καλή σχέση και εκτιμάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ να πω πως αποκλείεται. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία επαφή» σχολίασε.