Αυτοί θα παίξουν με τον Μπέκαμ στο φιλικό της Unicef!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε τα ονόματα όλων εκείνων που θα βρεθούν στο «Ολντ Τράφορντ» στις 14 Νοέμβρη για το φιλικό υπό την αιγίδα της Unicef! Στην ίδια ομάδα με Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ ο Ρίο Φέρντιναντ!  



Αυτοί θα παίξουν με τον Μπέκαμ στο φιλικό της Unicef!

Συνάντηση με... μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει από το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που προγραμματίστηκε και θα σημάνει την επιστροφή των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο «Θέατρο των Ονείρων».

Έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί με τη ρατσιστική επίθεση κατά του Άντον Φέρντιναντ, με την οποία κατηγορήθηκε ο Τζον Τέρι, ο αρχηγός της Τσέλσι θα παίξει μαζί με τον Ρίο και στην ίδια ομάδα θα είναι και ο Άσλεϊ Κόουλ που είχε πάρει το πλευρό του πρώην συμπαίκτη του στους «μπλε». Ο Φέρντιναντ δεν μιλάει από τότε με τους δύο άλλοτε συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, όμως θα βρεθούν ξανά μαζί στα μέσα του Νοέμβρη!

Η ομάδα του Μπέκαμ, με τον Φέργκιουσον στον πάγκο: Ντέιβιντ Σίμαν, Ντέιβιντ Τζέιμς, Σολ Κάμπελ, Τζον Τέρι, Φιλ Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Τζέιμι Κάραγκερ, Άσλεϊ Κόουλ, Νίκι Μπατ, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Μάικλ Όουεν, Άντι Κόουλ

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με προπονητή τον Κάρλο Αντσελότι: Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ, Καφού, Φάμπιο Καναβάρο, Αλεσάντρο Νέστα, Λουίς Φίγκο, Ροναλντίνιο, Πατρίκ Βιεϊρά, Μίκαελ Μπάλακ, Μάσιμο Αμπροσίνι, Ρομπέρ Πιρές, Ντουάιτ Γιορκ, Πάτρικ Κλάιφερτ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Λάντον Ντόνοβαν.