Μαρσιάλ το λάθος, Μαρσιάλ και το… σωστό! (vid)

Ο Αντονί Μαρσιάλ τα έκανε... όλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα! Ο Γάλλος επιθετικός υπέπεσε αρχικά στο πέναλτι, από το οποίο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, όμως στο δεύτερο μέρος πήρε το αίμα του πίσω και με όμορφη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στη ρωσική πρωτεύουσα.



Μαρσιάλ το λάθος, Μαρσιάλ και το… σωστό! (vid)

Ο Ντουμπιά είχε βάλει μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους, καθώς ακολούθησε τη φάση και πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Ντε Χέα στο πέναλτι του Ερεμένκο στο 15'.

Την πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε ο Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού από τον Λουίς Φαν Χάαλ και αγωνίστηκε για 80 λεπτά αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 2-0 της Αϊντχόφεν και πέρασε στην κορυφή στο τέλος του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων.

Η βαθμολογία:

1.Βόλφσμπουργκ 6

2.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

3.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

4. Αϊντχόφεν 3

Το ματς:

Με την Γιουνάιτεντ να έχει την κατοχή της μπάλας και να ζητά πέναλτι σε μια φάση με τον Μαρσιάλ, ξεκίνησε η αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, όμως η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για την ΤΣΣΚΑ με τον Τόσιτς. Μάλιστα λίγο αργότερα οι Ρώσοι κέρδισαν αυτοί πέναλτι σε χέρι του Μαρσιάλ εντός περιοχής. Ο Ντε Χέα νίκησε στη μονομαχία τον Ερεμένκο που ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντουμπιά αντέδρασε πιο γρήγορα απ ‘όλους, πήρε το… ριμπάουντ και έδωσε στο 15’ το προβάδισμα στην ομάδα του.  Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε ακόμα μια καλή στιγμή για την ΤΣΣΚΑ, όμως ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Μούσα. Η Γιουνάιτεντ έψαξε στη συνέχεια το γκολ με τον Ρούνεϊ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο 1-0 που παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Φαν Χάαλ αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και πέρασε τον Φελαϊνί στη θέση του Σβαϊνστάιγκερ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δικαιολογημένα και νέο πέναλτι, για χέρι του Ρόχο αυτή τη φορά, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Οι Άγγλοι είχαν και πάλι την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να βρουν την ισοφάριση, αλλά στην καλύτερή τους στιγμή ο Ακινφέεεφ είπε όχι στην κεφαλιά του Ρούνεϊ στο 60’. Η ΤΣΣΚΑ φρόντισε στη συνέχεια να κάνει αισθητή την παρουσία της με τον Ερεμένκο, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 65ο λεπτό. Ο Βαλέντσια έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρσιάλ με όμορφη κεφαλιά, η οποία βρήκε και στο δοκάρι, έκανε το 1-1.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν πάντως στο φινάλε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έπεσε στη μάχη και ο Ντεπάι, ο οποίος αντικατέστησε τον Λίνγκαρντ, όμως ούτε η παρουσία του Ολλανδού εξτρέμ στάθηκε ικανή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανατροπή.


Seydou Doumbia Goal CSKA Moscow 1 - 0... από funnyno1

1-0 Seydou Doumbia GOAL - CSKA Moscow v... από zidanekrisz


Anthony Martial Goal 1-1 CSKA Moscow vs... από gentaa

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Β.Μπερεζούτσκι (42’ Α.Μπερεζούτσκι), Σενίκοφ, Βέρμπλουμ, Τόσιτς, Τζαγκόεφ (87’ Κάουνα), Ερεμένκο (83’ Παντσέκο) Μούσα, Ντουμπιά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Ρόχο (63’ Μπλιντ), Σβαϊνστάιγκερ (46’ Φελαϊνί), Σνεϊντερλέν, Λίνγκαρντ (80’ Ντεπάι), Ερέρα, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ