Ζιρού: «Το... πεπρωμένο με βοήθησε»

Έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε λόγο για... βοήθεια από το πεπρωμένο στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου ώστε να αισθανθεί μια μικρή προσωπική λύτρωση με το γκολ και τη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα του, στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης και μακροπρόθεσμα στο κυνήγι της πρόκρισης.  



Ζιρού: «Το... πεπρωμένο με βοήθησε»

«Σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει, όμως έχει τεράστια σημασία για την ομάδα. Είχα λίγη περισσότερη τύχη τον τελευταίο καιρό και το εκμεταλλεύομαι αυτό. Για έναν επιθετικό πάντα υπάρχουν... κύκλοι και πάντα θα περνούν ημέρες φορμαρίσματος και ντεφορμαρίσματος. Απλά ήθελα ένα... χεράκι βοηθείας από το πεπρωμένο και ευτυχώς λειτούργησε στο ματς με τη Μπάγερν.

Μπορούμε να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια και είμαστε σε τροχιά πρόκρισης στους “16”. Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και τη Ντιναμό για να το καταφέρουμε. Γιατί να μην ελπίζουμε όμως και για το εκτός έδρας ματς με τη Μπάγερν; Έχει κι αυτή κάποια προβλήματα...» υποστήριξε ο Γάλλος άσος.