Πρόεδρος προσέλαβε τον εαυτό του για προπονητή!

Έχεις απολύσει τον προπονητή της ομάδας σου και μέχρι να βρεθεί κάποιος για να τον αντικαταστήσει θα αναθέσεις την δουλειά σε κάποιον από το τεχνικό επιτελείο. Έτσι ΔΕΝ σκέφτηκε ο πρόεδρος της Σουίντον, Λι Πάουερ, που προσέλαβε τον εαυτό του ως υπηρεσιακό.



Πρόεδρος προσέλαβε τον εαυτό του για προπονητή!

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των (μεταξύ άλλων) Νόριτς, Τσάρλτον, Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ και Μπράντφορντ, αλλά και πρώην κόουτς της Κέιμπριτζ, αγανάκτησε με τις επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας της League One και αφού απέλυσε τον Μαρκ Κούπερ, ο οποίος είχε 26 μήνες στο τιμόνι και έφτασε έως τον τελικό των πλέι οφ της κατηγορίας πέρυσι τον Μάιο, ανακοίνωσε πως θα αναλάβει για σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ξέρω ότι όλοι θα πουν τι στο καλό γίνεται εδώ με τον πρόεδρο να αναλαμβάνει προπονητής. Αλλά σε 12 χρόνια έχω παίξει σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, στην Σκωτία και έχω υπάρξει προπονητής και βοηθός. Ξέρω τα πάντα για την ομάδα. Θέλω από το επιτελείο να ασχοληθεί με αυτήν και τον Τύπο θα τον αναλάβω εγώ.

Δεν θα κρατήσει για πολύ. Ψάχνουμε αντικαταστάτη. Ευελπιστώ πως δεν θα μας πάρει πολύ χρόνο γιατί το σπίτι μου στην Γενεύη είναι αρκετά μακριά από εδώ και δεν μπορώ να ταξιδεύω όλη την ώρα.

Κοιτάξτε. Αν δεν ήμουν ο πρόεδρος, ή ο ιδιοκτήτης όπως με αποκαλείτε, και ήμουν διευθυντής ποδοσφαίρου, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά είναι μια ασυνήθιστη περίπτωση γιατί είμαι ο μόνος πρώην ποδοσφαιριστής που τρέχει έναν σύλλογο. Γι' αυτό φαίνεται λίγο περίπλοκο» ανέφερε και προσέθεσε για τις φήμες για τον Γκουστάβο Πογιέτ:

«Δεν μπορούμε να τον ανεχθούμε οικονομικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η μόνη άξια συζήτησης απόφασή του, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε απαγορεύσει σε όλους στην Σουίντον να μιλούν στα τοπικά Μέσα με σκοπό να προωθήσει την δουλειά που έκανε το γραφείο Τύπου του συλλόγου.