«Υπαρκτή η πρόταση της Γιουνάιτεντ για Νεϊμάρ»!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είχε διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει καταθέσει πρόταση για τον Νεϊμάρ, ωστόσο με δηλώσεις του στην βραζιλιάνικη τηλεόραση, ο πατέρας του 23χρονου, αποκάλυψε πως η κίνηση των «κόκκινων διαβόλων» ήταν υπαρκτή!



«Υπαρκτή η πρόταση της Γιουνάιτεντ για Νεϊμάρ»!

Πολύπλευρες είναι οι πληροφορίες για το αν τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην κατάθεση πρότασης για τον Νεϊμάρ, με τον πατέρα του παίκτη, Νεϊμάρ Σάντος, να δίνει τη δική του εκδοχή.

Μιλώντας λοιπόν στον τηλεοπτικό σταθμό «Boa Tarde Fox», προχώρησε στη αποκάλυψη ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» χτύπησαν με κάθε επισημότητα την πόρτα της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του γιου του, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» απέρριψαν κάθε ενδεχόμενο παραχώρησής του.

«Η πρόταση έφτασε στην Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος επικοινώνησε με εμάς, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσουν. Μας ρώτησαν αν ενδιαφερόμαστε, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα. Η Μπαρτσελόνα δεν πούλαγε, έχει τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του. Ήταν πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή δεν υπάρχει στο τραπέζι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 23χρονου αστέρα.