Κόουλμαν: «Έτοιμος να αγωνιστώ...»

Σημαντική επιστροφή στην Έβερτον, λίγες ημέρες πριν το δύσκολο τεστ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σίμους Κόουλμαν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και διεκδικεί ξανά θέση στην ενδεκάδα των «ζαχαρωτών»!  



Κόουλμαν: «Έτοιμος να αγωνιστώ...»

Ο Ιρλανδός μπακ φάνηκε σε καλή κατάσταση στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Πολωνία και, όπως τόνισε,  νιώθει έτοιμος για το… comeback στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

«Είναι εξαιρετικό που επέστρεψα. Έπαιξα ολόκληρο 90λεπτο με την Ιρλανδία, γύρισα στις προπονήσεις και ανυπομονώ να παίξω ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Είμαι περισσότερο αγχωμένος σε σχέση με όταν παίζω. Έτσι ένιωσα βλέποντας την αναμέτρηση της εθνικής μου με τη Γερμανία, ακριβώς το ίδιο παρακολουθώντας το ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ. Προτιμώ να είμαι στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι εκτός δράσης. Ευτυχώς τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και από μεριά μου, πρέπει να αποδείξω στον προπονητή ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να μπω ξανά στις επιλογές του», ήταν το σχόλιο του διεθνούς άσου, ο οποίος μετρά ήδη τέσσερις απουσίες στα ματς των «ζαχαρωτών».